Gyakran intézett kérdések

Általános

Ha csapatkapitány vagy:

 1. Kattints a Belépés menüpontra, majd lépj a Regisztrációra!
 2. Az adataid kitöltése és a sikeres regisztráció után beléphetsz az oldalra.
 3. A Csapatok menüpont alatt létrehozhatod a saját csapatodat, itt: Új csapat létrehozása. Feltöltheted a logótokat, megadhatsz egy rövid leírást a csapatról.
 4. Add hozzá egyesével a csapatod tagjait! Minden csapattagról a következõ információkat szükséges megadnod: név és e-mail cím.
  A többi adattal a csapattagok fogják kiegészíteni a saját profiljukat.
 5. Most, hogy sikeresen hozzáadtad a csapatod tagjait, a Csapat adatokhoz lépve bizonyos módosításokat hajthatsz végre. A negyedik oszlop ikonjaira kattintva szerkeztheted egy csapattag adatait, kinevezheted õt csapatkapitány helyettessé, illetve eltávolíthatod õt a csapatból.
 6. A csapat összetételére vonatkozó általános infókat megtalálod a Szabályzatok/Jelentkezési Szabályzat menüpont alatt.

Ha egy csapat aktív tagja vagy:

 1. Miután a csapatkapitányod hozzáadott a csapatodhoz, te is regisztrálhatsz. A csapatkapitány elõre megadta a neved és az e-mail címed. Fontos, hogy a továbbiakban ugyanazt az e-mail címet használd a regisztrációhoz.
 2. Kattints a Belépés menüpontra, majd lépj a Regisztrációra!
 3. Sikeres regisztráció után beléphetsz, és szerkesztheted a profilodat.
  • Írd be az adataidat, tölts fel magadról fotót és egy scannelt példányt az ellenőrződről, amin 2022/2023 vagy 2023/2024-as tanévre szóló pecsét van!
  • Ha rendelkezel a 2023/2024-as tanévre érvényes MMDSZ tagsági kártyával, töltsd fel scannelt formában. A Diáknapok bérlet aktív DSZ tagoknak 120 lej helyett 110 lejbe kerül.
  • A becenév, amit megadsz a diáknapos kitűződön fog szerepelni!